Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Οι ωραίες είναι αλλιώς…

“Ούτις”

Μέλι έχει αυτός ο Αντωνάκης ο Σαμαράς, ρε καρντάσια, και τραβάει τις ωραίες βουλευτογκόμενες σαν τις μύγες; Μετά τη δικιά μας την ωραία- την Άρια, ντε, την Αγάτσα, τη σταρ της TVούλας- ουπς, τράβηξε και την ωραία του Τόλη. Στοίχημα έχει βάλει ο γυαλάκιας σε κάθε παραμονή εκλογών να κάνει μεταγραφή μια τριζάτη ζαχαροκαμωμένη από το κίνημα της απώλειας, το ΠΑΣΟΚ. Και να ‘ταν κανένας ομορφάντρας ο αποστάτης του  Μητσοτάκη, χαλάλι του. Μετά την τρίτη αποτυχία της εκλογής του πρόεδρου- τον Δήμα πρόεδρο, ρε π@ύστη μου;- ο Καλαματιανός είχε όψη κάτι ανάμεσα σε επιτάφιο θρήνο και βιασμένη παρθένα γεροντοκόρη. Και τσουνάμι να είχε περάσει δίπλα του λιγότερη τρομάρα θα είχε αρπάξει. Κι όμως, αυτή τη φάτσα που θύμιζε την Γκουέρνικα του Πικάσσο θάμπωσε την Άντζελα.
Ο Δένδιας, αυτός ο υπουργός με τα μακριά μαλλιά, έκανε το προξενιό. «Κορίτσι μου, είσαι χαμένη από χέρι με το ΠΑΣΟΚ. Η κεντροαριστερά με Γιωργάκη, Ποτάμι και Βαγγέλη δεν έχει καμιά ελπίδα. Έλα μ’ εμάς να έχεις ελπίδες. Γιατί πως τα το κάνουμε άλλωστε, βουλή χωρίς Άτζελα Γκερέκου θα είναι σαν το λαϊκό πάλκο χωρίς Άντζελα Δημητρίου». Πολύ την κολάκεψε η σύγκριση με τη λαϊκατζού την Άντζελα, δούλεψε και λίγο το συναίσθημα λόγω Τόλη, και άρχισε να το σκέφτεται στο ωραίο μουτράκι της. Να πει το μεγάλο ΝΑΙ ή το μεγάλο ΟΧΙ; Ε, ρε π@ύστη Καβάφη, τι δύσκολα μας βάζεις. Το συζήτησε με το οικονομικό αμόρε της, τον Τόλη, κι αυτός της απάντησε με το άσμα: «Εσύ ό,τι πεις, εσύ ό,τι πεις, θα το δεχτώ, λόγω τιμής!» Γιατί οι τραγουδιστάδες συζητούν με άσματα, που γίνονται λίρες για να περνάνε καλά οι ωραίες που είναι αλλιώς.

Η συνέχεια >>> VagiaBlog….

«Αυτός, αυτός, είναι ο άντρας ο σωστός», σκέφτηκε η Κερκυραία, «που μπορεί να αναδείξει το ταλέντο μου στη τσόντα»! Γιατί, τι άλλο είναι η πολιτική, καρντάσια μου, από μια ατέλειωτη τσόντα διάρκειας σαράντα χρόνων; Οπότε, η ελληνίς ολίγη από Μόνικα Μπελούτσι- κατά το ολίγη από γιουβέτσι- αφού διαπίστωσε ότι το καράβι του ΠΑΣΟΚ βούλιαζε, και σωσμό δεν είχε από το χοντοκαπετάνιο του, πήρε τη μεγάλη απόφαση. Θα ζητούσε μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Ήτανε κι εποχή των χειμερινών μεταγραφών, οπότε, να η ευκαιρία. Το κόμμα της ήταν για υποβιβασμό στη Γ΄ εθνική. Ο Μαρινάκης του θρύλου είχε στα δίχτυα τον Ρομπέρτο, παιχταρά εξ Ισπανίας. Τις ντόπιες μεταγραφές τις απόφευγε ο πρόεδρος του θρύλου όπως ο Βελζεβούλης το λιβάνι. Κι έτσι την Άτζελα, που είχε χούι να φωτογραφίζεται με δικτυωτά σεξίστικα καλτσόν την απέρριψε. Τι της έμενε; Να ρίξει τα δίκτυα της στη Ν.Δ. Τα ‘ριξε, το λοιπόν, και έβγαλε μέγα χάνο. Τον Αντωνάκη.
Αγρίεψε η Βούλτεψη και γύρισε το μάτι της. Έκανε στροφή 1800.. Γούρλωσε, ρε π@ύστη μου, σαν του Κυριάκου, το γιο του επίτιμου πρόεδρου Μητσοτάκη- τώρα πατέρα τον έχει, παππού τον έχει, δεν μπορώ να πάρω κι όρκο. Δεν μπορούσε να ανεχτεί το Σοφάκι μια ντίβα να της κλέψει τη δόξα. Γιατί αυτηνής η δόξα ήταν στο μαλλί και στις αρλούμπες που αμόλαγε. Μπορούσες να καραφλιάσεις στο λεπτό με τις μ@λ@κίες της. Αφού έγινε επίσημη πρόταση να γραφεί στο βιβλίο Γκίνες. Της αλληνής η δόξα ήταν στα μάτια, το ντεκολτέ και στα μπούτια. Την έτρωγε λάχανο τη Βούλτεψη. Και η Σοφία δεν ανεχόταν το νεούλι στο κόμμα να την κάνει παρακατιανή.
Ο Βαγγέλας, το πρώτο τάνκερ του ΠΑΣΟΚ, ζοχαδιάστηκε όταν πήρε χαμπάρι τη μεταγραφή. Πήρε τηλέφωνο τον Αντωνάκη και του είπε: «Τι πας να κάνεις, ρε μινάρα. Εγώ σε στήριζα κι εσύ πας να μου σπάσεις τη βιτρίνα;» Ο Αντωνάκης το ΄ριξε στην πλάκα: «Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωσταντινάτο». «Μας πήρατε, μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο», απάντησε ο χοντρός. Αλλά εδώ θα διαφωνήσω, ρε καρντάσια. Η Άντζελα είναι πάτος. Και τι πάτος; Δίπατος, ολυμπιακών προδιαγραφών! Βλέπεις όλες αυτές τις φωτογραφίες, που ξεθάψανε οι κομπλεξικοί δημοσιογράφοι- να την χτυπήσουν τάχατες, αλλά την κάνουν διαφήμιση στους χερογλύκανους- και τα βιντεάκια από τις πορνοσκηνές των κινηματογραφικών έργων και σίριαλ και σου φεύγουν τα καπάκια. Χτυπάς μπιέλα, σου λέω. Η γυναίκα είναι και πολύ γ@μ@τη. Κάτι ήξερε ο Γιωργάκης που την είχε πρώτο κλαρίνο στην κυβέρνησή του.
Με συνοπτικές διαδικασίες τα βρήκαν ο Καλαματιανός με την Κερκυραία, οπότε έγινε η ανακοίνωση της μεταγραφής. Η ωραία καστανοξανθιά, το στεφάνι του Τόλη, με λιτή ανακοίνωση στον τύπο μας έταξε πως θα μας διασφαλίσει: «Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα», αναφέρει στη δήλωσή της η Άντζελα
«Καλώ τους συμπολίτες μου να με στηρίξουν. Γνωρίζουν ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μου, την ευημερία και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας».
Καρντάσια μου, κοιμηθείτε ήσυχοι. Η Άντζελα θα προτάξει τα στήθη της για να διασφαλίσει το συμφέρον του τόπου και την ευημερία του λαού μας. Αυτή δεν συμμετείχε στην κυβέρνηση του Γιωργάκη, που μας έφερε το μνημόνιο και μας έβαλε στο ΔΝΤ. Το διάγγελμα στο Καστελόριζο δεν το έκανε ο Γιωργάκης. Το έκανε ο Φούφουτος. Η Άντζελα είναι πολιτικός με παρθενογένηση…
Ναι, η Άντζελα θα προτάξει τα στήθη της. Θα δώσει και το νινί της. Αλλά όχι για εμάς. Για την απαλή επιδερμίδα της, για τα ακριβά φορέματα και τα λούσα, για τις γούνες της. Για την χλιδάτη ζωή. Μας το ‘δειξε όταν αποφάσισε να παντρευτεί τον Τόλη. Και μη μας πει ότι ερωτεύτηκε τη φωνή του. Γιατί θα ‘ναι καλο το παραμύθι της- απ’αυτά που λένε οι πολιτικοί- αλλά δε θα έχει δράκο.
«Είναι θέμα ηθικής τάξης η προσχώρηση Γκερέκου στη Ν.Δ», ψέλλισε η άλλη ξανθιά κι ωραία του ΠΑΣΟΚ, η Εύα Καϊλή, ενώ ο Βαγγέλης έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Αντώνη: «Αγαπητέ Αντώνη, δεν περίμενα ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνέπραττε σε μία τόσο ανήθικη και αντιαισθητική πολιτική πράξη όπως αυτή της κας Γκερέκου στην Κέρκυρα. Σ΄ ένα νησί του πολιτισμού και της ευπρέπειας. Κρίμα».
Όλοι αυτοί που συμπράξανε στην εξαθλίωση του λαού και στο ξεπούλημα της χώρας μιλάνε για ηθική τάξη, για ανήθικη και αντιαισθητική πράξη. Και αυτοί δεν ντρέπονται. Εμείς θα ντραπούμε μπροστά στην κάλπη, αν τους στείλουμε στο διάβολο στις 25 του μηνός;

Δεν υπάρχουν σχόλια: